Kövess minket!
  
     

A jövő megalapozása – két tannyelvű gimnáziumok, szakközépiskolák

A jövő megalapozása – két tannyelvű gimnáziumok, szakközépiskolák
2014, április 30.

Bizonyított tény, hogy minél fiatalabb egy gyermek, annál könnyebben és észrevehetetlenül tud tanulni. Mindent játszva tud elsajátítani, így tanul meg beszélni, számolni, írni, olvasni – mindez nagyon fontos, csakúgy, mint a nyelvtanulás, amivel megalapozzuk életünket.

 

A nyelvek nagyon fontosak, a mai világban pedig már elvárásnak számít, hogy a fiatalok legalább két nyelven beszéljenek, ráadásul középszinten. Ha gyermekének nagy álmai, tervei, céljai vannak a jövőre nézve, sokat segíthet ebben egy két tannyelvű gimnázium, vagy szakközépiskola, ahol a tanárok kiváltképp figyelnek minden nyelv pontos oktatására.

 

Az ország rengeteg pontján nyílnak iskolák, ahol francia nyelvet is tanítanak. E nyelv igen fontos, hiszen az angol után a legtöbbet használt, és a munkáltatóknak sokszor imponál egy francia nyelvvizsga megléte, nem beszélve arról, hogy ez a nyelv a művészetek, és a divat nyelve is, bármikor hasznát veheti a gyermek.

 

Egy két tannyelvű iskola mindenféleképpen jó döntés lehet gyermeke jövőjének kialakításában!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelvoktatás1
Francia oktatás – már óvódás kortól!

Sok család él szerte a világban, akik munka, család, esetleg anyagiak miatt kényszerülnek Franciaországban, esetleg francia állampolgárságuk dacára Magyarországon élni....

Close