Kövess minket!
  
     

Francia nyelviskolák szerte az országban

Francia nyelviskolák szerte az országban
2014, április 30.

Országszerte modern, és jól felszerelt tantermek várják francia nyelvtanfolyamra a kedves érdeklődő, és tanulni vágyó magánszemélyeket, csoportokat, cégeket.

 

A francia nyelvtanfolyamok mind egyéni, mind csoportok számára kialakított nyelvtanulási csomagjai professzionális módon állnak hallgatóik rendelkezésére. Igazodnak tanulóik igényeihez, a nekik legmegfelelőbb időpontban, személyre szabott tematikákkal és óraszámban.

 

A tanfolyamok oktatói minden esetben jól felkészültek, elhivatottak, és nagyon jól ismerik a különböző típusú nyelvvizsgák, továbbá a kétszintű érettségi vizsga követelményrendszereit, vizsgagyakorlatát, ezért tanítási és számonkérési módszereiket ezekhez igazítják.

 

A tanulók véleménye igen fontos a nyelviskolák számára. Ennek érdekében már sok helyen kialakítottak egy olyan rendszert, ahol az órákon írásban értékelhetik az oktatók munkáját, annak érdekében, hogy minél jobb és hatékonyabb kurzusokon vehessenek részt a hallgatók.

 

Ha érdeklődik a francia nyelv iránt, ismerje meg a nyelviskolák által nyújtott ajánlatokat és jelentkezzen francia nyelvtanfolyamra mihamarabb!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube