Kövess minket!
  
     

Francia nyelvtanulás – az idősebb korosztálynak is!

Francia nyelvtanulás – az idősebb korosztálynak is!
2014, április 30.

Sok családban meghozhatják a fiatalok azt a szomorú, mégis érthető döntést, hogy Franciaországban keresnek munkát, ami gyakran hosszú távú kiköltözéshez vezet, majd ezután következik a párkeresés, házasság és a gyermekvállalás.

 

Az otthon maradt szülőnek – legyen akármilyen életkorban – bizony megfordul a fejében, hogyan fog gyermeke házastársával kommunikálni, ha nem beszéli az adott nyelvet, nem elhanyagolható tényként pedig az, hogy miként fogja megérteni unokáját, hogy fog neki verset mondani, dalolni, vigyázni rá, tanítani, akár arra a néhány kivételes napra is, míg láthatja?

 

Az ilyen helyzetben lévő szülőknek, nagyszülőknek remek hírünk van: senki sem lehet elég idős a francia nyelvtanuláshoz, és hogy ez az állítás bizonyítást nyerjen,

Ön is körülnézhet: számos nyelviskola már Senior tanfolyamokat hirdet, ahol tapasztalt, türelmes tanárokkal, és saját korabeli társakkal tanulhat együtt.

 

Jelentkezzen francia Senior nyelvtanfolyamra, és meglátja, az élet sokkal könnyebb, ha együtt nevethet családjával!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
story time
Kismamáknak és anyukáknak is francia tanulási lehetőség!

Amikor egy pár eltervezi az első babát, akkor az anyának mindig megváltozik az élete – van, hogy csak néhány dologban,...

Close