Kövess minket!
  
     

Francia oktatás – már óvódás kortól!

Francia oktatás – már óvódás kortól!
2014, április 30.

Sok család él szerte a világban, akik munka, család, esetleg anyagiak miatt kényszerülnek Franciaországban, esetleg francia állampolgárságuk dacára Magyarországon élni. Az ilyen családoknál már rendszerint kisgyermek is van, a szülők pedig nem szeretnék, hogy csemetéjük „tétlenül” töltse legifjabb éveit, szívesen beíratnák őt egy olyan óvodába, ahol francia nyelvet oktatnak.

 

A legjobb hír az, hogy erre már Magyarországon is van lehetőség! A kicsik játszva sajátíthatják el az alapvető szavakat, köszönéseket, leggyakrabban használt kifejezéseket, és mire észbe kapnak, az alapok mind el lesznek ültetve a fejükben. Játékos feladatokkal, kedves anyanyelvű dalokkal, gondos tanárokkal pedig szinte öröm a tanulás.

 

A jéghegy csúcsa pedig a tény, hogy nem egy helyen nyíltak már játszóházak, ahol szintén franciául folynak a játékok, míg kellemes zenék szólnak, mialatt a kicsik szinte észrevétlenül tanulhatnak. Természetesen nem árt, ha legalább az egyik szülő is beszéli a nyelvet, hogy segítségére lehessen gyermekének a házi feladat írásában, ellenőrzésében.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelviskola2
A francia nyelv érdekességei

A francia nyelv a latinból származik, csakúgy, mint rokonai, a katalán, a spanyol, a portugál, az olasz és a román;...

Close