Kövess minket!
  
     

Kismamáknak és anyukáknak is francia tanulási lehetőség!

Kismamáknak és anyukáknak is francia tanulási lehetőség!
2014, április 30.

Amikor egy pár eltervezi az első babát, akkor az anyának mindig megváltozik az élete – van, hogy csak néhány dologban, van, hogy szinte mindenben. A gyermekvárás, a pici szobájának kialakítása, babaruhák, felszerelések vásárlása után már csak egyre növekvő pocakját tudja nézni, és várni a nagy napot, amikor anya lesz.

 

Akik ez idő tájt sem akarják nélkülözni a rendszeres agytornát, esetleg szeretnének ebben az időszakban is fejlődni, tanulni, esetleg a cél egy francia nyelvvizsga, jó hír lehet számukra, hogy most már otthon is számos lehetőség van francia nyelvet tanulni. Mivel könnyű leckék állnak rendelkezésére, akár az alvó pici mellett is tudnak nyelvet memorizálni az anyukák, mind az interneten, mind kitűnő nyelvtankönyvekből, amikhez többnyire CD anyagot is mellékelnek. 

 

A francia nyelvtanulás jó gondolatelterelésnek, amikor a baba még nem akar kibújni; akár kikapcsolódásnak is egy hosszú nap; kedvező, mert az idejét saját maga oszthatja be, nincsenek órák, tanárok, jegyek, így stresszhelyzet sem. Léteznek már hanganyagok, amik segítenek a kiejtésben, sőt, versikék is, amiket akár a növekvő babával együtt tanulhat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
francianyelvoktatás2
A jövő megalapozása – két tannyelvű gimnáziumok, szakközépiskolák

Bizonyított tény, hogy minél fiatalabb egy gyermek, annál könnyebben és észrevehetetlenül tud tanulni. Mindent játszva tud elsajátítani, így tanul meg...

Close